Urheiluseura Soihdun jaostona toimivan Rymättylän Teatterin arkistosta löytyvät kaikki aikaisemmat esitykset ja tekijät os. www.soihtu.sporttisaitti.com/teatteri
Olli Eneberg
"Ensiesiintymiseni Rymättylän Teatterissa oli herran vuonna 2006 näytelmässä Vain muutaman huijarin tähden. Roolini oli tuolloin kyläpoliisi Juurikkala. Tänä kesänä painelen menemään mm. pastori Ristinä, hartaasti mutta huumorilla."
Katja Kaukovalta
"Junan tuoma, pohjoisen pyörremyrsky. Keskiaikaisten markkinoiden kylähullusta teatteri Akselin hellään huomaan. Tänä kesänä Rymättylän teatterissa seinäruusuna tai lampunjalkana. "
Jani Laitinen
Sini Hervanto
Elina Lehtonen
”Lapsena haaveilin varmaan kymmenestä eri ammatista, mutta sitten löysin teatterin jonka avulla voin olla ihan kuka vain, ja sen myötä myös eniten oma itseni.”
Iiro Räikkä
Jorma ”Siku” Sirpoma
”Aina ei Jorma tiedä mitä Siku tekee.”
Rita Sirpoma
”Mikäs sen hauskempaa kuin nauraa itselleen ja vielä jonkun kanssa.”
Maija Vuorenala
”Olen ainoa meistä,joka on näytellyt Rymättylän Teatterissa sen alkuajoista lähtien ja se näkyy naamasta.
Nyt toimin myös teatterin toimikunnassa.
Tähän näytelmään ohjaaja pyysi minut koska:”tarvitaan yksi laiha ja vanha
nainen”.
Kiitin ja otin roolin vastaan......jouduin kaivoon??”
Osku Pikander

Sananen ohjaajalta:

”Valitsin Tuomas Parkkisen Puhelinluettelo näytelmän Rymättylän Teatterin esitettäväksi monestakin syystä. Ensinnäkin, se sai minut nauramaan ensimmäisestä lukukerrasta lähtien, ja nauran edelleen. Näytelmä poikkeaa täysin siitä, mihin esimerkiksi Rymättylän Teatterissa on totuttu. Uutena ohjaajana, haluan tehdä uudenlaista teatteria, katsojien viihtymisestä tinkimättä. Puhelinluettelo on vauhdikas, iloinen, yllättävä, häpeilemätön. Näytelmä antaa kyytiä monenlaisille ihmistyypeille. Näyttelijät työryhmään valitsin pitkälti sen mukaan, ketkä sopivat rooleihinsa, ja että tiesin kaikkien tulevan hyvin toimeen keskenään ja ryhmässä on hyvä henki. Koen onnistuneeni valinnoissani erinomaisesti.”
”Yrittäjä Röölästä innostui teatterista vuonna 2010 ja sillä tiellä ollaan. Muutaman välivuoden jälkeen taas mukana näyttämön edessä ja takaa.”
”On-off-suhde Rymättylän Teatteriin tasan 10 vuotta ja koikkelehtinut näyttämöllä nyt kohta yhteensä viitenä kesänä. Kesään kuuluu romanssi - vaikka sitten teatterin kanssa??”
”Luulenpa, että 11 vuoden tauon jälkeen nyt oli otollinen aika tehdä paluu Rymättylän Teatterin näyttämölle.”